Granaatappel wordt wel ‘het goddelijke fruit’ genoemd vanwege zijn geweldige voedingsstoffen en beauty voordelen. Granaatappel werd al vele eeuwen door mensen gekweekt en gebruikt, zelfs al in het Babylonische tijdperk van een paar duizend jaar geleden.

De exclusieve granaatappelzaadolie voedt de buitenste huidlaag waardoor deze langdurig vocht vasthoudt en de huid zacht en gezond houdt. Daarnaast heeft de olie ontstekingsremmende, antibacteriële en helende eigenschappen. De olie regenereert en herstelt de huid en voorkomt rimpels in de opperhuid. Daarnaast heeft het een natuurlijke bescherming tegen UV en vrije radicalen. Het hydrateert en geeft verlichting aan mensen die last hebben van zonnebrand, eczeem en psoriasis.

Granaatappelzaadolie heeft perfecte eigenschappen voor de anti-aging crèmes. Het absorbeert diep in de huid en laat geen vettig residu achter. Daarom gebruikt Blue Zone forever deze exclusieve olie in de nachtcrème voor de rijpere huid. De regenererende eigenschappen van de olie wissen de zichtbare tekenen van het ouder worden en zorgen ervoor dat je er op je best uitziet.

Share This