‘Blue Zone forever’ produceert biologische huidverzorgingsproducten en is opgericht na een jarenlange zoektocht van eigenaresse Joyce Schrijver naar een geschikte huidverzorgende crème. Dit in verband met eczeem en een allergische, gevoelige huid. Vervolgens leidde dit tot diverse hypoallergene lichaamsverzorgende producten voor het hele gezin.

De naam en visie van het bedrijf zijn geïnspireerd op de Blue zones. Dit zijn gebieden op aarde waar mensen het oudst worden en, wat wellicht veel belangrijker is, gezonder zijn dan in andere gebieden op aarde. De mensen zijn er blijer en hebben een eigen manier van natuurlijk en gebalanceerd leven, die in de huidige samenleving nauwelijks meer voorkomt.

Deze visie van gebalanceerd leven loopt als een rode draad door het bedrijf en er is bewust gekozen om met ingrediënten te werken die natuurlijk en biologisch zijn om geen vervuiling voor lichaam en milieu te veroorzaken. De producten bevatten dus geen parfum, parabenen, silicone, sulfaten, SLS, SLES of kleurstoffen en zijn dierproefvrij.

De ingrediënten zijn eco-friendly. En ook bij de verpakking proberen we bewust de impact op het milieu te beperken door, bijvoorbeeld, het gebruik PVC-vrije stickers, een kurk als dop en kleine verzenddozen. Van alle producten is het formaat plat, zodat deze door de brievenbus passen.

Onze biologische ingrediënten hebben diverse keurmerken.  EU-biologisch-keurmerk-logo   

Ben je op zoek naar een pure en zuivere lichaamsverzorging die bijdraagt aan jouw gezondheid en levensgeluk, kies dan voor ‘Blue Zone forever’.

 Joyce Schrijver

Share This