Blue Zone forever is opgericht na een jarenlange zoektocht van eigenaresse Joyce Schrijver naar een geschikte huidverzorgende crème. Dit in verband met eczeem en een allergische, gevoelige huid.

De naam en visie van het bedrijf zijn geïnspireerd op de Blue zones. Dit zijn gebieden op aarde waar mensen het oudst worden en, wat wellicht veel belangrijker is, gezonder zijn dan in andere gebieden op aarde. De mensen zijn er blijer en hebben een eigen manier van natuurlijk en gebalanceerd leven, die in de huidige samenleving nauwelijks meer voorkomt.

Deze visie loopt als een rode draad door het bedrijf en er is bewust gekozen om met ingrediënten te werken die natuurlijk en biologisch zijn om geen vervuiling voor lichaam en milieu te veroorzaken. Blue Zone forever verkoopt biologische crèmes voor de normale, droge en rijpere huid. We verkopen ook een baby crème onder de naam Baby Bliss. De crèmes bevatten geen bekende allergene stoffen, parfum, parabenen, aardolie, silicone of kleurstoffen en zijn dierproefvrij.

Onze biologische ingrediënten hebben het EU biologisch keurmerk.  logo-eu-agriculture-biologique

Ben je op zoek naar een pure en zuivere crème die bijdraagt aan jouw gezondheid en levensgeluk, kies dan voor Blue Zone forever.

 Joyce Schrijver